10 Kasım 2008 Pazartesi

EKLENME TARİHİ : 10.11.2008
En çok okunanlar
Fenerbahçe´ye deplasmanda 4-1 yenilen Galatasaray´da, gözler perşembe günü Kayserispor ile Fortis Türkiye Kupası´nda oynanacak karşılaşmaya çevrildi.
Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. Basına ve taraftara kapalı yapılan çalışmada, Fenerbahçe karşılaşmasında 90 dakika oynayan oyuncuların yenilenme koşusu yaptığı, diğer futbolcuların ise koşunun ardından dar alanda oyun temelli teknik bir çalışma gerçekleştirdikleri açıklandı.
SERVET, LİNCOLN VE ÜMİT KATILMADIGalatasaray’da, Fenerbahçe karşılaşması sonrası Acıbadem Hastanesi’nde sol elmacık kemiğinden başarılı bir ameliyat geçiren Servet Çetin’in istirahat ettiği kaydedildi. Sol diz arkasında ağrısı bulunan Ümit ile bel ağrısı bulunan Lincoln’ün antrenmana çıkmadığı belirtilirken, bu oyuncuların Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde tedavisine başlandığı ifade edildi.Arka adalesinde hafif ağrısı olan Emre Güngör’ün sahada takımdan ayrı çalıştığı, uzun süredir sakat olan Linderoth’un da sağlık merkezindeki tedavisinin ardından sahada takımdan ayrı çalıştığı bildirildi. 19 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunan Murat ve Fatih Serkan’ın da antrenmana katılmadığı açıklandı. Bu arada, sakat oyunculardan Uğur Uçar’ın kontrol için sağlık ekibinin nezaretinde Almanya’ya gittiği kaydedildi. Hasan, Serkan ve Barış’ın da ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.Galatasaray, yarın saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı basına ve taraftara kapalı tek antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Hiç yorum yok: